Grand Max 3 z959 not charging properly

Have one all has been fine until recently. Plug in to charge and it starts to charge(happy sound s I call it) the sad sound (stops charging). Then continues this pattern all the while charged in. Gets at most to 39%. did soft set, cleaned the usb area both on phone and charger, have cleaned metan nodes in the phone( take charger out etc) to no avail. Any other suggestions short of factory rest as I do not believe that is the issue. Have had the phone a year and a half or so and do have insurance on it through asurion.

Ideas anyone?

Comments

  • jimlloyd40jimlloyd40 Phoenix, AZ Posts: 15,845 ✭✭✭✭✭✭✭✭

    @chalejudy said:
    Have one all has been fine until recently. Plug in to charge and it starts to charge(happy sound s I call it) the sad sound (stops charging). Then continues this pattern all the while charged in. Gets at most to 39%. did soft set, cleaned the usb area both on phone and charger, have cleaned metan nodes in the phone( take charger out etc) to no avail. Any other suggestions short of factory rest as I do not believe that is the issue. Have had the phone a year and a half or so and do have insurance on it through asurion.

    Ideas anyone?

    From what you're saying it sounds like the charger is plugged in tight. Have you tried a different charger? Try also to clear the cache in the main storage settings.

  • yes i have gone through even my computer as a charger only to no avail

  • jimlloyd40jimlloyd40 Phoenix, AZ Posts: 15,845 ✭✭✭✭✭✭✭✭

    @chalejudy said:
    yes i have gone through even my computer as a charger only to no avail

    If you're sure that the charger is plugged into your phone tightly and the connection is not loose the only thing that I can think of to try is to delete the cache in the main storage settings. If that doesn't fix it then a factory reset. If that doesn't fix it then use your insurance policy.

Sign In or Register to comment.