** SOFTWARE UPDATE: Axon 7 A2017U now on B35 **

2456714

Comments

  • ram1220ram1220 Allen TexasPosts: 457 ✭✭✭✭✭✭✭

    @acatrus said:
    My HIYA is also at 3346, but it said in the update that Hiya was downgraded.... Any update on this?

    I would like to know also why Hiya is said to be rolled back. I am waiting to hear something from ZTE before I do the update. I know people said their Hiya was untouched. But I want to hear from ZTE what the deal is before I do the update.

  • jasonejasone United States Posts: 2,114 ✭✭✭✭✭✭✭✭

    Great news, I'm updating mine now.

  • DrakenFXDrakenFX Mobile United States Posts: 2,100 ✭✭✭✭✭✭✭✭
    edited January 27, 2018 4:12PM

    Anyone not having Hiya from the update release, can do something for us.

    • Go to "App"
    • If it say disable please do so.
    • it may show a message will revert back to Default App.
    • Re-enable Hiya.

    Let us know if that helps

  • DrakenFXDrakenFX Mobile United States Posts: 2,100 ✭✭✭✭✭✭✭✭

    @westside80 said:
    Seems like no one got the reverted Hiya app.

    Read my previous post.

  • blurayagentblurayagent the OCPosts: 107 ✭✭✭✭✭

    so far so good. hiya version is still the same as before. thanks for the update!

  • TEXASMADE1978TEXASMADE1978 United StatesPosts: 704 ✭✭✭✭✭✭✭✭
    edited January 27, 2018 6:21PM

    We are still a little behind, but I'll thankfully take the continued support. Thank you @zte_usa for the update.

  • theshriketheshrike CaliforniaPosts: 37 ✭✭✭✭✭
    edited January 27, 2018 6:25PM

    @DrakenFX said:
    Anyone not having Hiya from the update release, can do something for us.

    • Go to "App"
    • If it say disable please do so.
    • it may show a message will revert back to Default App.
    • Re-enable Hiya.

    Let us know if that helps

    I have no idea what Draken is trying to say here.

    I thought Hiya was updated through the play store now like someone else said. It seems it was not effected by the update thankfully. After applying the update, so far so good. I have not noticed any issues at all, thanks ZTE!

  • aprilfoolaprilfool CanadaPosts: 51 ✭✭✭✭✭

    Thanks ZTE! This news also firms up my decision to grab for the Axon 9 whenever it comes out. Axon 7 is killer anyway, but my horoscope says that 7 and 9 are my key numbers for 2018, so there. : )

  • marcwool1marcwool1 CanadaPosts: 117 ✭✭✭✭✭

    Has anybody who has installed the update noticed any performance improvements or more importantly, performance degradation/bugs?
    I'd like some feedback positive or negative before I install it.

  • technerdymonkeytechnerdymonkey Posts: 14 ✭✭✭✭

    After the update my Axon 7 was stuck in headphone mode therefore I could not hear any sound unless I had my headphones connected via cable or bluetooth. Multiple reboots did not fix this but after about an hour it simply went away. Odd. Anyone ever experience this? This was my first time experiencing this.

  • maverickmaverick NJPosts: 525 ✭✭✭✭✭✭
    edited January 27, 2018 9:34PM

    Um... I just got this and my phone switched to the Axon logo, then black screen, then music started playing loud as hell..........

    let me guess, should do a cache partition wipe or a factory reset? lol

  • beachtraxbeachtrax SoCalPosts: 24 ✭✭✭✭✭
    edited January 27, 2018 9:58PM

    @freeza said:
    Damn... Might just leave lineage now

    Man, if I had LOS I wouldn't leave it it for any update. I really want to try LOS.

  • fv172fv172 Toms River NJPosts: 7 ✭✭

    hey guys im stuck..I download the update then teamwin shows after reboot..where do i go next..im new at this thanks for your help..

  • maverickmaverick NJPosts: 525 ✭✭✭✭✭✭

    @fv172 said:
    hey guys im stuck..I download the update then teamwin shows after reboot..where do i go next..im new at this thanks for your help..

    what? custom rom then did update from zte? o.O

  • fv172fv172 Toms River NJPosts: 7 ✭✭

    not custom rom

  • fv172fv172 Toms River NJPosts: 7 ✭✭

    team win recovery project..options are install wipe backup restore mount settings advanced reboot...

  • DrakenFXDrakenFX Mobile United States Posts: 2,100 ✭✭✭✭✭✭✭✭

    @fv172 said:
    team win recovery project..options are install wipe backup restore mount settings advanced reboot...

    Which software are you currently running????

    YOU CAN'T install OTA's while having TWRP install as recovery, IF you still booted TWRP just wait a bit i'm uploading B35 in TWRP flashable form for those with TWRP / Custom software.

  • fv172fv172 Toms River NJPosts: 7 ✭✭
    edited January 27, 2018 10:53PM

    little penguin on screen..frozen...ugh

  • DrakenFXDrakenFX Mobile United States Posts: 2,100 ✭✭✭✭✭✭✭✭

    @fv172 said:
    little penguin on screen..frozen...ugh

    Press and Hold POWER till boots,

  • fv172fv172 Toms River NJPosts: 7 ✭✭

    thanks draken..

  • fv172fv172 Toms River NJPosts: 7 ✭✭

    "your device cant be checked for corruption.please lock the bootloader"..visit this link on another device:g.co/ABH..g.co/placeholder

  • DrakenFXDrakenFX Mobile United States Posts: 2,100 ✭✭✭✭✭✭✭✭

    @fv172
    send me a DM, this is going off-topic here.

  • cacarrcacarr Posts: 93 ✭✭✭✭✭

    @marcwool1 said:
    Has anybody who has installed the update noticed any performance improvements or more importantly, performance degradation/bugs?
    I'd like some feedback positive or negative before I install it.

    I've never factory reset this device and it was starting to lag pretty seriously. This update does seem to have cleaned something up -- there's a noticable performance improvement. Still not great ... in fact, I think I'll reset it now. :-)

Sign In or Register to comment.