Headphone Port not working!!!!!! 5/17/18

JennaG33JennaG33 United StatesPosts: 2

I bought a ZTE Spro 2 last summer which has been working fine until recently. One day out of the blue I plugged in my speakers into the headphone jack and instead of the sound transferring from the device to the speakers it continued to come from the device. I tested out several sets of headphones and another set of speakers with the same results. I contacted T-Mobile and set up a warranty exchange. I got my new ZTE Spro 2 in two days. When I open the box and tested the headphone jack I had the same problem. The sound would not transfer from the device to the headphones. Instead the sound continues to come out of the device. I again tried several pairs of headphones and one pair of speakerswith the same results. I called T-Mobile again and set up another warranty exchange. Today I picked up the 3rd ZTE Spro 2 and couldn't believe that I found myself with the exact same problem yet a third time. Sound does not transfer from the device to whatever is plugged into the headphone jack. Instead sound will only come from the device. Although it is absolutely not a solution I did try to use my Bluetooth as an alternative way to access my speakers but I was confronted with a new problem. The Bluetooth will not work when the device is an HDMI mode . Furthermore, when I am not connected to HDMI and I am using the Bluetooth the audio is delayed by more than 10 seconds. From my research I know this Bluetooth issue is a common one with many Bluetooth devices however the problem with the headphone port is a frustrating me greatly. You have no idea how much it takes away from the experience when I'm watching a projected movie on a big screen and I'm stuck with the speakers on the projector itself. No one can seem to tell me anything about what the problem is. Please help!

Sign In or Register to comment.